Pelenka, Bili

Ez az írás mementó minden leendő szülőnek. Önismereti tréning fiatal szülőknek és nosztaliga tapasztaltabb szülőknek. Lényege, hogy vidám perceket szerezzen mindenki számára. Bővebb kiadásban (még több humorral) megrendelhető könyvként a blog írójánál.

Friss topikok

  • Zizifull: Valóban nem haszontalan, ha beteg a gyerek, és szüksége van rá, hogy figyeljék. Azonban egészséges... (2014.02.26. 09:22) haszontalan babaholmik listája - kiegészítés
  • Zsembibaba: Sajnos, paleo ide vagy oda, azokat az ételeket amiken felnőttem ( palacsinta, madártej) akkor is r... (2013.12.04. 03:21) paleo diéta
  • Zsembibaba: @babcica: Köszi a tippet, mostanra sokat tapasztaltam saját bőrön. Sokat bénáztam, de ami pozitiv ... (2013.09.12. 00:27) kertészkedés
  • kisvirag78: A málnalevél tea nem fogja megindítani a szülést, de ha végül beindul, akkor sokat segít abban, ho... (2013.08.08. 21:24) Szülés megindítása- bábapraktika
  • Pirimoricz: Nekem ma segítettek a babakocsit feltenni a buszra, és még üléssel is kínáltak. Fel kell ébreszten... (2012.12.01. 14:44) Meghívás

Linkblog

takarítás

2010.10.06. 01:00 - Zsembibaba

 2009.08.09.

 Újabb gyöngyszemmel szolgálhatok életünkből.
Az eset pénteken történt, mikor is be kellett látnom, a káosz átvette az uralmat a lakás felett. Ezért ébredés után közvetlenül, kezembe vettem a porszívót, melyet hosszú ideje már csak orrszívónak használtunk, és kimentem vele a folyosóra, hogy közelebbi ismeretségbe keveredjek a porzsákkal, remélve, hogy tán ott találom a jegygyűrűm is. Szokás szerint ismét elkevertem valahová.
 Behúztam az ajtót, hogy a porcicák ne szökjenek vissza, mikor is kattanást hallottam. Első másodpercben nem volt ez természet ellen való hang, ámde a másodikban!
Eszembe villant, hogy én egy szál melltartóban kizártam magam a lakásból. Majd hogy: még jó hogy rövidnadrág van rajtam.
 Ezen még mulattam is egy sort, majd harmadik másodpercben megvilágosodtam: én kint, a gyerek bent, és köztünk egy ajtó.
 Nos, ekkor méltán elfehéredtem, mert a mobil is bent volt, a gyerek meg már éppen nem aludt, játszott a kiságyában.
 Hirtelen háromszor körberohantam azt a két méternyi folyosót, majd leküzdve szemérmemet, lecsattogtam a másik kisbabás szomszédhoz, akit ismerek. Nem voltak otthon.
 Kicsit sírdogáltam az ajtajuk előtt, hátha akkor legalább az kinyílik, de ez nem történt meg, így hát visszacsattogtam a mi szintünkre, és hallgatóztam, melyik ajtó beszél emberi nyelvet. A tőlünk legtávolabbi beszélt arabul, gondoltam lesz, ami lesz, lesimítottam a nadrágom, mintha ez számítana, és becsöngettem.
 Szerencsére 20 körüli lány nyitott ajtót, aki beszélt magyarul is. Kaptam köpenyt, telefont, kínáltak kávéval, reggelivel, pohár vízzel.
 Majd megérkezett a Megmentő. Bementünk, s persze a gyerek békésen játszott az ágyban, mit sem sejtve arról, hogy én miféle extrém módon ismerkedem a szomszédokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://pelenkabili.blog.hu/api/trackback/id/tr692348968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fényezett Rézlábos 2010.10.07. 20:07:28

Hát így utólag vicces, de gondolom lefehéredtél rendesen, amikor jött a "moment of clarity". A történetről amúgy eszembe jutott az én kizárásos sztorim: aznaposan, egy szál alsónadrágban ébredtem a folyosón, szintén ohne kulcs (én kettőt zártam be egy lendülettel) :))) Vannak kisebb különbségek azért: rajtam nem volt melltartó, félórás kitartó munkával csak egy szintén aznapos Ákost sikerült felébresztenem egy csinos, húszéves csaj helyett, és a megmentő reggel hatkor vídia fúróval ébresztette a házat... vasárnap reggel hatkor. Gondolom áldották a nevemet... :)
Szerencsére engem nem várt benn baba, mert akkor lehet, hogy valami pókemberes jelenet is befigyelt volna... :)))

Braghar 2010.10.11. 09:32:39

Hogy egyensulyba keruljon a vilag az en fejem meg lila volt. Asszem pont valami telefon konferencias-nemettel beszelos meeting-rol kellett hazavagtatnom.


süti beállítások módosítása