Pelenka, Bili

Ez az írás mementó minden leendő szülőnek. Önismereti tréning fiatal szülőknek és nosztaliga tapasztaltabb szülőknek. Lényege, hogy vidám perceket szerezzen mindenki számára. Bővebb kiadásban (még több humorral) megrendelhető könyvként a blog írójánál.

Friss topikok

  • Zizifull: Valóban nem haszontalan, ha beteg a gyerek, és szüksége van rá, hogy figyeljék. Azonban egészséges... (2014.02.26. 09:22) haszontalan babaholmik listája - kiegészítés
  • Zsembibaba: Sajnos, paleo ide vagy oda, azokat az ételeket amiken felnőttem ( palacsinta, madártej) akkor is r... (2013.12.04. 03:21) paleo diéta
  • Zsembibaba: @babcica: Köszi a tippet, mostanra sokat tapasztaltam saját bőrön. Sokat bénáztam, de ami pozitiv ... (2013.09.12. 00:27) kertészkedés
  • kisvirag78: A málnalevél tea nem fogja megindítani a szülést, de ha végül beindul, akkor sokat segít abban, ho... (2013.08.08. 21:24) Szülés megindítása- bábapraktika
  • Pirimoricz: Nekem ma segítettek a babakocsit feltenni a buszra, és még üléssel is kínáltak. Fel kell ébreszten... (2012.12.01. 14:44) Meghívás

Linkblog

Hambörgör

2011.08.11. 19:22 - Zsembibaba

Minél közelebb a szülés ideje, annál vadabb dolgokat kívánok meg. Évekre elfelejtett éttelek pattannak elő agyam legmélyebb bugyraiból, hogy feldúlva konyhámat végül a tányéromra feküdjenek. Egy könnyű édes- savanyú csirkével kezdődött minden, zöldkörettel. Megfőztem egy napon a szokásos húslevest, majd megundorodtam tőle, mire elkészült. Gondoltam egy vadat, s átalakítottam a már említett étekké. A sort egy lángospartival folytattam az ételek listáján. Megalomániám annyira eluralkodott rajtam készítés közben, hogy a meghívott népességen kívül még három szomszédnak és a fagyasztónak is jutott az echte ungarische lángosból. Aztán tegnap előtt, mikor befaltunk Didával negyed konzerv savanyúkáposztát, eldöntöttem, a maradékból húsos káposzta lesz, és lőn. Életem első húsos káposztáját megöntöztem a buliról maradt tejföllel. Több tányérral is ettem belőle, mire ma elfogyott, így széttekintettem a konyhámban. A görögsalátának szánt alapanyagok egyszercsak tiltakozni kezdtek sorsuk ellen, s felszeletelés után hamburgerré változtak. Rájöttem, az isteni hamburger titka 20 perc sütés a húsnak, 10 a sajtos- hagymás zsömlének, majd némi hideg uborka, paradicsom, és kecsap vérétől cseppfolyósan lehet tálalni. Olyan finom lett, hogy eldöntöttem, hamburgeres büfét fogok nyitni, és 200 kilóra dagadok. Majd felhízlalom az egész világot mennyei hamburgeremmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://pelenkabili.blog.hu/api/trackback/id/tr253146714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása