Hambörgör
2011.08.11. 19:22 - Zsembibaba
Minél közelebb a szülés ideje, annál vadabb dolgokat kívánok meg. Évekre elfelejtett éttelek pattannak elő agyam legmélyebb bugyraiból, hogy feldúlva konyhámat végül a tányéromra feküdjenek. Egy könnyű édes- savanyú csirkével kezdődött minden, zöldkörettel. Megfőztem egy napon a szokásos húslevest, majd megundorodtam tőle, mire elkészült. Gondoltam egy vadat, s átalakítottam a már említett étekké. A sort egy lángospartival folytattam az ételek listáján. Megalomániám annyira eluralkodott rajtam készítés közben, hogy a meghívott népességen kívül még három szomszédnak és a fagyasztónak is jutott az echte ungarische lángosból. Aztán tegnap előtt, mikor befaltunk Didával negyed konzerv savanyúkáposztát, eldöntöttem, a maradékból húsos káposzta lesz, és lőn. Életem első húsos káposztáját megöntöztem a buliról maradt tejföllel. Több tányérral is ettem belőle, mire ma elfogyott, így széttekintettem a konyhámban. A görögsalátának szánt alapanyagok egyszercsak tiltakozni kezdtek sorsuk ellen, s felszeletelés után hamburgerré változtak.
Rájöttem, az isteni hamburger titka 20 perc sütés a húsnak, 10 a sajtos- hagymás zsömlének, majd némi hideg uborka, paradicsom, és kecsap vérétől cseppfolyósan lehet tálalni. Olyan finom lett, hogy eldöntöttem, hamburgeres büfét fogok nyitni, és 200 kilóra dagadok. Majd felhízlalom az egész világot mennyei hamburgeremmel.
A bejegyzés trackback címe:
https://pelenkabili.blog.hu/api/trackback/id/tr253146714
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.